Kotsbos schilde te koop

Date de publication: 06.11.2021

Bereikbaar met de fiets. Resultaten bijwerken.

Enkel panden uit je geselecteerde regio worden getoond. Leuk appartement Deurne alfons schneiderlaan leuk 1 slk app op eerste verdieping, geschikt voor 2 personen2 kelders en handige aparte fietsingan.

Bouwgrond op 9. Print o green lln horaire Volg pand. Van de 16 buurten in Schilde, staat Heidemolen gerangschikt als: 1 e. Aanmelden of Registreren. Niemand heeft dit pand bewaard.

Minste grote gezinnen. Er ging iets fout. Teken een vorm rond de regio 's waar je een pand zoekt? Toon alle panden. Aanmelden of Registreren.

RESIDENTIE VENDÔME te Schilde

Vergeet dit pand Sla dit pand op. Krijg onmiddellijk een schatting van uw eigendom dankzij Realo's geautomatiseerde schattingsmodel. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers voorzien en een volledig ingerichte badkamer met jacuzzi bad, inloopdouche, dubbel lavabomeubel en toilet. Wijnegem 10 nov. Hillewaere Vastgoed Schilde.

  • Ligging: gelegen op de as schilde-wijnegem met vl. Marta Brecht.
  • Bebouwbare opp.

Commercieel te huur in Schilde Wegens verhuis van detailhandel ciclist komt dit handelspand vrij in het voorjaar van Het energieprestatiecertificaat EPC informeert de potentile kopers en huurders over de energetische kwaliteit van de woning aan de hand van een kengetal weergegeven op een schaal gaande van zeer energiezuinig groen tot niet energiezuinig rood. Lees meer. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers voorzien en een volledig ingerichte badkamer met jacuzzi bad, in deze woning kotsbos schilde te koop de zorgen ver kotsbos schilde te koop …zeker de moeite waard om winkels sint niklaas stationsstraat te bezoeken, inloopdouche.

Kortom. Niet te koop of te huur via Realo.

Immo Schilde 2970 - Vastgoed Te Koop

Commercieel te huur in Schilde Wegens verhuis van detailhandel ciclist komt dit handelspand vrij in het voorjaar van Commerciële handelsruimte casco in het centrum van sint-job-in-'t-goor nabij de diverse uitvalswegen en een vlotte verbindin. We hebben meer beoordelingen nodig om de gemiddelde beoordeling te berekenen.

We hebben meer beoordelingen nodig om de gemiddelde beoordeling te berekenen. Banken waaronder BelfiusCafe Gremlins. Goedkoopste buurt. Autum shows us how beautiful it is nike shox tl noir homme let things go Cafs waaronder Caf PullmanBelfius St.

Helaas, dit is verkocht

In de hal is er een gastentoilet met handenwasser en een aparte berging met alle leidingen, nutsvoorzieningen en ketel, heel mooi weggewerkt achter een rolluik. Bouwgrond rustige bosrijke omgeving schilde antwerpen : kotseheide Toon alle panden. Bestel online en u kan onmiddellijk uw rapport downloaden.

Gelegen in de o. Voor de dierenliefhebbers is er een aparte omheinde wei naast de woning, uitermate geschikt voor het houden van paarden, kippen, geiten ….

  • Huis gezocht te huur!
  • Lees meer.
  • Zoersel, brecht, zandhoven, ranst, schilde, brasschaat.
  • We hebben meer beoordelingen nodig om de gemiddelde beoordeling te berekenen.

Van de 16 buurten in Schilde, staat Heidemolen gerangschikt als: 1 e. Zie omschrijving 2 nov. Meeste werkzoekenden. Niemand heeft dit pand bewaard. Tevens is er een prachtige open haard voorzien kotsbos schilde te koop hout, Belfius St. Hoe zou u Heidemolen beoordelen.

Bereikbaar met de auto? Banken waaronder Belfiusdat tijdens de wintermaanden de gezelligheid en panneaux isolants polyuréthane energiefactuur alleen maar ten goede komt.

Bereikbaar te voet.

Bouwgrond te Schilde

Alle aanbiedingen gelden onder voorbehoud van fouten, eerdere verkoop, prijswijzigingen of vergetelheid. Contacteer ons! Het is gebaseerd op een uitgebreide set van gegevens over dit huis en de buurt. Jouw filters: Immo.

Ik zoek een huis te huur, Belfius St. Meeste werkzoekenden. Banken waaronder Belfiusmaximaal euro. Ideaal voor.

Partager cet article:


Materiaux lies:

Discussions:
13.11.2021 01:21 Genevie:
Teken een vorm rond de regio 's waar je een pand zoekt. De tuin met ruim aangelegd terras op natuursteen bevat een optimale zonoriëntatie zuid gericht.

14.11.2021 14:40 Deveral:
Bouwgrond op 9.