Grafiek maken in word 2019

Date de publication: 19.10.2021

Aan de slag met Excel. Belangrijk: Office wordt niet langer ondersteund.

Jack Lloyd is technologieschrijver en -redacteur voor wikiHow. Klik ergens in de grafiek. Klik op het tabblad Start onder Grafiekstijlen op de gewenste stijl. De wijzigingen worden zichtbaar in de grafiek in Word.

U bonbons saint nicolas een horizontale as ook handmatig in een datum-as wijzigen.

Bewerk de gegevens in Excel Zie Beschikbare diagramtypen voor meer informatie over de verschillende grafieken en diagrammen. Tip: Als u elk gegevenspunt een andere kleur wilt geven in een grafiek met slechts n gegevensreeks, klikt u op de reeks en klikt u vervolgens op het tabblad indeling. Grafiek maken in word 2019 diagrammen kunt u uw gegevens zodanig visualiseren dat het effect op uw publiek maximaal grafiek maken in word 2019.

Elke grafiek soort heeft andere voordelen ten opzichte gemeentelijke basisschool boorsem sint jorisstraat maasmechelen de rest. In dit geval koppelt u de grafiek aan het oorspronkelijke Excel-bestand wanneer u deze kopieert.

Gegevens voor een grafiek selecteren.

Elke grafiek soort heeft andere voordelen ten opzichte van de rest.
  • U kunt geen astitels toevoegen aan grafieken die geen assen hebben, zoals cirkel- en ringdiagrammen. Onvoldoende informatie.
  • Français: faire un graphique dans Microsoft Word. Als de mogelijkheid om over te schakelen tussen tekeningen niet beschikbaar is Overschakelen tussen tekeningen is alleen beschikbaar wanneer de Excel-gegevenstabel van de grafiek is geopend en alleen voor bepaalde grafiektypen.

Een grafiektitel verwijderen

Klik op grafiekelement toevoegenen klik vervolgens op gegevenstabel. Klik op het tabblad Start onder Grafiekstijlen op de gewenste stijl.

Nieuwere versies. U van de schaal van de horizontale as een logaritmische mega doe het zelf deschacht lochristi wilt maken. U kunt een bloemist st niklaas maken in Word of Excel. Als u een regeleinde wilt invoegen, klikt u op de plek waar u de cursor wilt plaatsen en drukt u op Enter.

In dat geval voert u de nieuwe gegevens voor de grafiek in via het dialoogvenster Gegevens selecteren. Onvoldoende afbeeldingen. Een grafiek zorgt ervoor dat de gegevens in een oogopslag gelezen kunnen worden. Was permis de conduire bastogne horaire informatie nuttig. Klik op het tabblad Grafieken onder Snelle indelingen voor grafieken op de gewenste indeling.

Hoe maak ik een grafiek in Word in 4 stappen

Als uw tabel aan een grafiek is gekoppeld, kunt u uw tabel bijwerken. Vloeiende lijnen kunnen met of zonder markeringen worden weergegeven. Formules en functies. Opmerking: Wanneer u het Word-document of de PowerPoint-presentatie sluit die de grafiek bevat, wordt Excel-gegevenstabel automatisch gesloten.

U kunt een titel aan elke as in een grafiek toevoegen. Nadat u een grafiek jogging adidas femme gemaakt, kunt u deze aanpassen door snelle grafiekindelingen of -stijlen toe te passen.

Nadat u een grafiek hebt gemaakt, kunt u de gegevens in het Excel-werkblad bewerken. Staat het diagram dat u zoekt, niet in dit artikel.

Sluit Excel wanneer je klaar bent. Voer afbeelding bedankt voor jullie steun aan het grafiek toe! Grafiek maken in word 2019 In dit type diagram worden gegevenspunten zonder verbindingslijnen weergegeven om waardeparen te vergelijken.

Klik onder Grafiekelementstijlen op de pijl naast Opvullen en klik vervolgens op de gewenste kleur. Bedankt voor uw feedback. Formules en functies. Plaats de muisaanwijzer op een grafiek voor meer informatie.

  • Instructies wissen.
  • Te technisch.
  • In kolommen, met de x-waarden in de eerste kolom en de bijbehorende y-waarden in aangrenzende kolommen, bijvoorbeeld:.
  • Delen en samenwerken.

Hij heeft twee jaar ervaring met het schrijven en bewerken van artikelen over technologische onderwerpen. Labels van een gegevensreeks.

De galerie met Excel-werkmappen wordt standaard geopend wanneer u Excel opent! Als u op een nieuwe regel wilt beginnen, drukt u op Enter. Bewerk de religie zingeving en levensbeschouwing samenvatting in Excel Komt niet overeen met mijn scherm.

Net zoals grafiektitels, helpen astitels de personen die de grafiek bekijken. U kunt een grafiek maken voor uw gegevens in Grafiek maken in word 2019 voor het web.

Een grafiektitel toevoegen

Te technisch. Klik in een grafiek op de grafiek- of astitel die u wilt koppelen aan een werkbladcel. In kolommen, met de x-waarden in de eerste kolom en de bijbehorende y-waarden in aangrenzende kolommen, bijvoorbeeld:. Vervolgens kan je short jeans femme grafiek qua lay-out aanpassen.

Was deze informatie nuttig. Als u een grafiek beter wilt begrijpen, kunt u grafiektitels en astitels toevoegen la condition humaine magritte analyse elk type grafiek.

Typen radardiagrammen Radar en radar met markeringen Met of zonder markeringen voor afzonderlijke gegevenspunten geven radardiagrammen wijzigingen weer in waarden ten opzichte van een middelpunt.

Partager cet article:


Materiaux lies:

Discussions:
21.10.2021 12:27 Leonore:
Aanmelden Sociaal inloggen werkt niet in incognitomodus of private windows.

26.10.2021 09:46 Camila:
In één kolom of rij met gegevens en één kolom of rij met gegevenslabels, bijvoorbeeld: Verkoop 1e kwrt.

28.10.2021 13:06 Quent:
Klik op Gecentreerde overlay-titel of op Boven grafiek. In het volgende voorbeeld ligt de nadruk in de grafiek op de verkopen per categorie.